Logotype

MAG Interactives språkpolicy

MAG Interactive AB

Vi på MAG Interactive har som mål att alla ska må bra av att spela våra spel. Det innebär att varje spelare som kommer i kontakt med ett MAG-spel ska ha en positiv och trivsam upplevelse.

För att alla ska känna sig inkluderade och välkomna har vi valt att ta bort alla ord som kan anses vara hets mot folkgrupp från ordlistorna för alla språk vi har i våra spel. Det innebär att vi inte kommer att tillåta ord som är kränkande och som främst används för att avhumanisera, trycka ned eller upprätthålla negativa eller skadliga stereotyper av marginaliserade grupper. Detta innefattar ord som kan uppfattas som kränkande baserat på en persons religion, kön, sexuella läggning, sociala status, ålder, handikapp, nationalitet, ras eller etnicitet.

Även om vi anser att yttrandefrihet är en mänsklig rättighet så är vår roll som spelutvecklare att skapa spel som passar alla våra spelare – spelare som vi med stolthet kan säga kommer från världens alla hörn och från många olika bakgrunder. Det är därför vi, på vår privata plattform, har skapat en värld som är precis som vi vill ha den; inkluderande, accepterande och öppen för alla olika typer av människor.

Om du ser något i våra spel som du anser bryter mot vår språkpolicy, kan du anmäla det till oss här.